Mainokset

Seitanpihvi Kvinoalla leivitetyt seitanpihvit resepti

Mainokset

Seitanpihvi Kvinoalla leivitetyt seitanpihvit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Kvinoalla leivitetyt seitanpivit
  4. 4 annosta
  5. 150 g seitania (viipaleina, esim. Wheaty Topas Luomu Vegaanikassler
  6. tai Savustetut seitanviipaleet)
  7. Leivitys
  8. 1 dl kvinoaa (keitettynä)
  9. 1 kpl munaa
  10. ½ dl soijajauhoja (tai vehnäjauhoja)
  11. Paistamiseen
  12. 3 rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  13. Ohje kvinoan käsittelyyn:
  14. Huuhdo kvinoaa kunnolla kuumassa vedessä siivilässä. Kaada siemenet
  15. raikkaaseen kiehuvaan veteen. Hauduta hiljalleen kannen alla
  16. miedolla lämmöllä noin 15 min. Varaa 2 desilitraa vettä yhtä
  17. kvinoadesilitraa kohden.
  18. Aloita kvinoan käsittelyllä. Huuhtele ja keitä se pakkauksen ohjeen
  19. mukaan.
  20. Riko munan rakenne haarukalla.
  21. Pyörittele seitanviipaleet ensin jauhoissa, sitten munassa ja lopuksi
  22. kvinoassa.
  23. Paista seitanleikkeet rasvassa paistinpannulla muutama minuutti per
  24. puoli.
  25. Tarjoa kvinoalla leivitetyt seitanleikkeet wieninleikkeen tapaan
  26. perunamuusin ja sitruunaviipaleiden kanssa.

Kuva galleriasta

pizza

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit