Mainokset

Setsuurilimppu resepti

Mainokset

Ainekset
n.6 dl vehnäjauhoja
n.9 dl hienoa ruisjauhoja2
2 tl suolaa
2 tl jauhettua kuminaa
2 dl tummaa siirappia
20 g huoneenlämpöistä margariinia
1 pkt hiivaa n.50g
5 dl maitoa
2 pitkänomaista,noin 1½ litran vetoista vuokaa
Ohjeet
Kaada vehnä-ja ruisjauhot,suola,kumina,siirappi ja paloiteltu rasva
yleiskoneessa tai astiaan.Murenna sekaan hiiva.Lämmitä maito
kädenlämpöiseksi (37C) ja ja kaada muiden aineiden joukoon.Vaivaa
taikina rauhallisesti noin 15 minuttia konella tai noin 20minuttia
käsi.Anna taikinan nousta liinalla peitettynä tunnin ajan.Jaa taikina
kahteen osaan ja pane kumpikin omaan, voideltuun leipävookaansa.Anna
nousta liinan alla vielä tunnin ajan.Laita uuni 250 asteeseen.Pistele
nouseet limput puutikulla tai kapeakärkisellä veitsellä.Pane vuoat
uuniin ja laita uuni 175 asteeseen.Paista limppuja noi tunti.Ota limput
vuoista ja anna niiden jäähtyä ritilällä.Siinäpä oiva ja maukas leipä!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Setsuurilimppu resepti

Mainokset

Ainekset
n.6 dl vehnäjauhoja
n.9 dl hienoa ruisjauhoja2
2 tl suolaa
2 tl jauhettua kuminaa
2 dl tummaa siirappia
20 g huoneenlämpöistä margariinia
1 pkt hiivaa n.50g
5 dl maitoa
2 pitkänomaista,noin 1½ litran vetoista vuokaa
Ohjeet
Kaada vehnä-ja ruisjauhot,suola,kumina,siirappi ja paloiteltu rasva
yleiskoneessa tai astiaan.Murenna sekaan hiiva.Lämmitä maito
kädenlämpöiseksi (37C) ja ja kaada muiden aineiden joukoon.Vaivaa
taikina rauhallisesti noin 15 minuttia konella tai noin 20minuttia
käsi.Anna taikinan nousta liinalla peitettynä tunnin ajan.Jaa taikina
kahteen osaan ja pane kumpikin omaan, voideltuun leipävookaansa.Anna
nousta liinan alla vielä tunnin ajan.Laita uuni 250 asteeseen.Pistele
nouseet limput puutikulla tai kapeakärkisellä veitsellä.Pane vuoat
uuniin ja laita uuni 175 asteeseen.Paista limppuja noi tunti.Ota limput
vuoista ja anna niiden jäähtyä ritilällä.Siinäpä oiva ja maukas leipä!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paahtoleipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit