Mainokset

Sieni-kaalimoussaka resepti

Mainokset

Sieni-kaalimoussaka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Sieni-kaalimoussaka
  4. 6 annosta
  5. 1 kpl sipulia (hienonnettuna)
  6. 300 g tuoreita herkkusieniä (paloiteltuina)
  7. 200 g keräkaalia (suikaloituna)
  8. 3 dl porkkanaraastetta
  9. 2 rkl rypsiöljyä
  10. 1 tl suolaa
  11. 2 rkl siirappia
  12. ¼ tl mustapippuria
  13. 1 tl meiramia
  14. 1 tl oreganoa
  15. 6 kpl keitettyä perunaa (paloiteltuina)
  16. Valkokastike
  17. 1 rkl voita
  18. 3 rkl vehnäjauhoja
  19. 4 dl rasvatonta maitoa
  20. ¼ tl suolaa
  21. ¼ tl mustapippuria
  22. 100 g juustoa (rasvaa 9-11 %) (raastettuna)
  23. Pinnalle
  24. 1 dl korppujauhoja
  25. 50 g juustoa (rasvaa 9-11 %) (raastettuna)
  26. Kuullota sipuli- ja sienisilppu öljyssä pehmeiksi. Lisää muut kasvikset
  27. ja anna niiden pehmetä noin 5 minuuttia. Sekoita välillä. Mausta
  28. suolalla, siirapilla, pippurilla ja yrteillä.
  29. Valmista valkokastike. Sulata voi kattilassa. Sekoita jauhot rasvaan.
  30. Lisää maito ja sekoita koko ajan. Keitä kastiketta noin 35 minuuttia.
  31. Mausta lopuksi suolalla, pippurilla ja juustoraasteella.
  32. Pane voideltuun keskisuureen uunivuokaan kerroksittain kasvisseosta,
  33. valkokastiketta ja perunaviipaleita. Kaada päällimmäiseksi
  34. valkokastiketta.
  35. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja korppujauhoja.
  36. Kypsennä moussakaa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa raikkaan
  37. salaatin kera.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

paahtoleipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit