Mainokset

Sienipasta Parmesaani-tattipasta resepti

Mainokset

Sienipasta Parmesaani-tattipasta resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Parmesaani-tattipasta
  4. 4 annosta
  5. 100 g herkkutatteja (kuivattuja, viipaloituna)
  6. 1 kpl sipulia
  7. 2 valkosipulinkynttä
  8. 3 kpl kevätsipulia
  9. 400 g spagettia
  10. 1 tl rosmariinia
  11. 1 rkl voita
  12. 2 rkl oliiviöljyä
  13. ¼ tl mustapippuria
  14. ¼ tl suolaa
  15. ¼ dl tuoretta basilikaa (silputtuna)
  16. ¼ dl tuoretta timjamia (silputtuna)
  17. 2 dl ruokakermaa
  18. ¾ dl parmesaanijuustoa (raastettuna)
  19. Päälle
  20. 1 dl parmesaanijuustoa (lastuina)
  21. Pane kuivatut sienet likoamaan kylmään veteen puoleksi tunneksi.
  22. Halkaise ja kuori sipuli. Leikkaa puolikkaat ohuiksi lohkoiksi. Kuori
  23. ja viipaloi valkosipulit. Silppua huuhdellut kevätsipulit. Keitä
  24. spagetti suolalla ja rosmariinilla maustetussa vedessä kypsäksi niin,
  25. että pastaan jää purutuntumaa.
  26. Kuumenna voi ja öljy paistokasarissa. Lisää pannulle sipulit sekä
  27. kuiviksi puserretut tatit. Kääntele hetki ja mausta. Lisää joukkoon
  28. kerma sekä parmesaaniraaste ja anna kiehua, kunnes kastike sakenee.
  29. Valuta pasta, kääntele tattikastike joukkoon ja tarjoa lisänä
  30. vastahöylättyjä parmesaanilastuja.

Kuva galleriasta

paistetut_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit