Mainokset

Sienipasta Suppilovahveropasta resepti

Mainokset

Sienipasta Suppilovahveropasta resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Suppilovahveropasta
  4. 4 annosta
  5. 500 g tuorepastaa
  6. Kastike
  7. 1 L suppilovahveroita (puhdistettuna, halkaistuna)
  8. 120 g pekonia (filee)
  9. 1 kpl sipulia (hienonnettuna)
  10. ¼ tl mustapippuria
  11. 1 tl kirveliä
  12. ¼ tl sokeria
  13. 2½ dl ruokakermaa
  14. Lisäksi
  15. 1 dl parmesaanijuustoa (lastuina)
  16. ½ dl tuoretta kirveliä (silputtuna)
  17. Tuorepasta on varsinaista pikaruokaa. Keittämiseen kuluu vain pari
  18. minuuttia ja makujakin löytyy useita. Kokeile pinaatilla tai
  19. tomaatilla maustettua nauhapastaa tai maultaan mukavan täyteläistä
  20. kokojyväpastaa.
  21. Kumoa sienet kuivalle paistinpannulle ja hauduta neste pois. Lisää
  22. joukkoon pekonit ja sipulit ja paista kunnes pekonit ovat saaneet
  23. hieman väriä ja sipulit ovat raukeita.
  24. Mausta seos mustapippurilla, kirvelillä ja sokerilla. Sekoita joukkoon
  25. kerma ja anna hautua noin 5 minuuttia. Tarkista
  26. suppilovahverokastikkeen maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  27. Sekoita sienikastike keitetyn tuorepastan joukkoon. Tarjoa
  28. suppilovahveropastan lisäkkeenä juustolastuja tai -raastetta ja
  29. tuoretta kirvelisilppua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kaali

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit