Mainokset

Sienipiiraat italialaisittain resepti

Mainokset

Sienipiiraat italialaisittain resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 2 t 35 min
  3. Sienipiiraat italialaisittain
  4. 8 kpl
  5. Juuritaikina
  6. 2 dl vettä
  7. 10 g hiivaa
  8. 2 dl grahamjauhoja
  9. Lisäksi
  10. ½ dl vettä
  11. ½ rkl siirappia
  12. 1 tl suolaa
  13. 10 g hiivaa
  14. 3½ dl vehnäjauhoja
  15. 25 g juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  16. Päälle
  17. 400 g yrttitomaattimurskaa
  18. 1½ rkl balsamiviinietikkaa
  19. ½ tl rosmariinia
  20. ½ tl suolaa
  21. ½ tl mustapippuria
  22. ½ tl sokeria
  23. 2 dl fetajuustoa (rasvaa 18 %) (kuutioituna)
  24. ½ dl kivettömiä oliiveja (viipaloituna)
  25. 2 dl suppilovahveroita
  26. Pane kulhoon haalea vesi ja sekoita joukkoon loput taikinajuuren
  27. aineksista. Nosta sivuun pariksi tunniksi ja jatka leipomista, kun
  28. juuri kuplii ja tuoksuu happamalta.
  29. Lisää taikinajuureen loppu haalea vesi ja muut ainekset ja alusta
  30. taikinasta pehmeä taikinapallo. Peitä taikina liinalla ja nosta
  31. lämpimään. Anna kohota 15 minuuttia.
  32. Valmista sillä aikaa sienet ja tomaattikastike. Pilko puhdistetut
  33. sienet pienemmiksi ja paista voissa tai öljyssä pannulla, kunnes niissä
  34. oleva neste on haihtunut. Mausta suolalla ja rouhitulla pippurilla.
  35. Nosta sivuun.
  36. Valmista tomaattikastike. Pane pannulle tomaatti-sipulimurska ja lisää
  37. balsamiviinietikka. Mausta seos suolalla, pippurilla ja sokerilla.
  38. Keitä kokoon noin 5 minuuttia, kunnes seos on paksua pyreetä.
  39. Alusta taikinaa öljyä apuna käyttäen vielä noin 10 minuutin ajan. Kumoa
  40. taikinapallo sitten öljytylle leivinpaperille ja jaa neljään osaa.
  41. Kauli paloista matalia soikeita taikinapaloja.
  42. Anna nousta 10 minuuttia. Sivele pintaan tomaattiseos ja jaa sen päälle
  43. sienet, salaattijuustokuutiot ja oliiviviipaleet.
  44. Paista 225 asteessa (kiertoilmauunissa 200 asteessa) noin 25 minuuttia,
  45. kunnes pohja on saanut kauniin paistovärin. Tarjoa lämpimänä tai
  46. huoneenlämpöisenä väli- tai iltapalana.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

limonadi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit