Mainokset

Sienipiirakka Suppilovahvero-porotorttu resepti

Mainokset

Sienipiirakka Suppilovahvero-porotorttu resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Suppilovahvero-porotorttu
  4. 8 palaa
  5. Pohja
  6. 200 g tummaa leipää (jauhettuna)
  7. 25 g voita
  8. Täyte
  9. 6 kpl liivatelehteä
  10. 300 g suppilovahveroita
  11. ¼ tl mustapippuria
  12. 1 kpl punasipulia (hienonnettuna)
  13. ½ dl ruohosipulia (hienonnettuna)
  14. 200 g tuorejuustoa (ruohosipuli)
  15. 200 g ruoanvalmistusjogurttia
  16. 100 g kylmäsavustettua poroa (kuutioituna)
  17. 2 dl vispikermaa (rasvaa 25 %) (vatkattuna)
  18. Koristeluun
  19. 30 g kylmäsavustettua poroa
  20. ½ tl roseepippuria
  21. 30 g viinisuolaheinää
  22. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Sekoita leipäjauhe ja rasva
  23. keskenään ja painele seos vuoan pohjalle.
  24. Pane liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
  25. Hienonna suppilovahverot. Kuumenna kasari ja haihduta neste pois
  26. sienistä. Lisää jäähtyneiden sienten joukkoon mustapippuri, sipulit,
  27. tuorejuusto, jogurtti ja poro.
  28. Liuota liivatteet pieneen vesitilkkaan ja kaada ohuena nauhana
  29. sieni-poroseokseen. Sekoita tasaiseksi. Nostele kermavaahto täytteen
  30. joukkoon ja kaada seos leipäpohjan päälle. Peitä
  31. suppilovahvero-porotorttu kelmulla ja anna hyytyä kylmässä mieluiten
  32. seuraavaan päivään.
  33. Irrota suppilovahvero-porotorttu vuoasta ja koristele porolla,
  34. pippureilla ja viinisuolaheinällä.

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit