Mainokset

Sienirisotto Italialainen tattirisotto resepti

Mainokset

Sienirisotto Italialainen tattirisotto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Italialainen tattirisotto
  3. 4 annosta
  4. 4 rkl oliiviöljyä
  5. 50 g voita
  6. 200 g risottoriisiä (Arborio)
  7. 400 g tatteja (viipaloituna)
  8. 2 kpl sipulia (silputtuna)
  9. 1 kpl valkosipulinkynttä (murskattuna)
  10. 2 dl kuivaa valkoviiniä
  11. 2 dl vettä
  12. 2 dl kasvislientä
  13. 1 dl parmesaanijuustoa (lastuina)
  14. 1 dl lehtipersiljaa
  15. ¼ tl merisuolaa
  16. ¼ tl mustapippuria
  17. Kuumenna öljy kattilassa tai pannulla. Lisää voi ja riisi, sekoittele
  18. ja anna riisien paahtua läpikuultaviksi.
  19. Lisää tattiviipaleet sekä sipulisilppu. Anna kuullottua ja paahtua
  20. kevyesti. Lisää valkosipuli sekä valkoviini. Hämmennä riisiä ja
  21. sieniseosta niin, ettei riisi pääse palamaan pohjaan. Lämpö on hyvä
  22. pitää mietona. Lisää nestettä vähitellen ja anna risoton hautua
  23. hiljalleen napsahtavan kypsäksi. Tattirisoton kuuluu olla lusikoitavan
  24. löysää.
  25. Mausta italialainen tattirisotto parmesaanilastuilla, persiljalla,
  26. suolalla ja mustapippurilla.

Kuva galleriasta

kurpitsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit