Mainokset

Sienitahna Kantarelli-kinkkutahna resepti

Mainokset

Sienitahna Kantarelli-kinkkutahna resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Kantarelli-kinkkutahna
  4. 15 annosta
  5. 5 dl kantarelleja
  6. 1 rkl voita
  7. 1 tl suolaa
  8. 1 rkl ruohosipulia (silputtuna)
  9. 1 rkl tuoretta timjamia
  10. 200 g tuorejuustoa
  11. 200 g saunapalvikinkkua
  12. Paahda puhdistetut ja paloitellut kantarellit pannulla, kunnes irronnut
  13. neste on lähes haihtunut.
  14. Lisää rasva ja kuullota sieniä hetki. Lisää suola ja yrtit. Sekoita ja
  15. anna jäähtyä. Säilykekantarelleja voi valuttamisen jälkeen käyttää
  16. sellaisenaan.
  17. Notkista tuorejuusto. Hienonna palvikinkku.
  18. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
  19. Tarjoa kantarelli-kinkkutahnaa munanpuolikkailla alkupaloina tai
  20. palttoonnapeista pikkupaloina.

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit