Mainokset

Siikahyytelö resepti

Mainokset

Siikahyytelö resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Siikahyytelö
  4. 10 annosta
  5. 4 kpl liivatelehteä
  6. 2 kpl munaa
  7. 500 g graavisiikaa
  8. 6 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
  9. ½ dl kuivaa valkoviiniä
  10. 1½ rkl kalafondia
  11. 2 kpl limettiä
  12. 200 g tuorejuustoa (ruohosipuli)
  13. 200 g ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  14. Koristeluun
  15. 6 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
  16. 100 g mätiä
  17. Levitä pala tuorekelmua ø 20 cm tasapohjaisen vuoan pohjalle ja
  18. reunoille. Pane liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen noin 5
  19. minuutiksi. Keitä munat koviksi (noin 8 minuuttia) ja jäähdytä ne
  20. kylmässä vedessä. Kuori ja hienonna munat. Poista nahka toisesta
  21. siikafileestä ja leikkaa filee pieniksi kuutioiksi.
  22. Kuumenna viini ja kalafondi kiehuvaksi. Valuta liivatelehdet hyvin ja
  23. liuota ne kiehuvan kuumaan liemeen. Puserra limeteistä mehu.
  24. Vatkaa tuorejuusto kuohkeaksi ja lisää ranskankerma joukkoon hyvin
  25. vatkaten. Lisää loput aineet joukkoon ja sekoita. Kaada seos vuokaan,
  26. peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin. Anna hyytyä muutamia tunteja tai
  27. seuraavaan päivään.
  28. Kumoa hyytelö tarjoiluvadille ja koristele reunat tillisilpulla.
  29. Leikkaa toinen siikafilee vinottain, nahkaa myötäillen viipaleiksi.
  30. Koristele hyytelön pinta siikafileen viipaleilla ja siianmädillä.
  31. Tarjoa noutopöydässä ruisnappien kanssa tai kesäisenä alkuruokana
  32. uusien perunoiden kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit