Mainokset

Sikurigratiini resepti

Mainokset

Sikurigratiini resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 5 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Sikurigratiini
  4. 8 annosta
  5. 8 kpl punasalaattia eli punasikuria
  6. 80 g parmankinkkua
  7. 100 g goudajuustoa (rasvaa 28-30 %) (raastettuna)
  8. ½ dl lehtipersiljaa (silputtuna)
  9. ½ dl korppujauhoja
  10. Jälkimaustamiseen
  11. ½ dl oliiviöljyä
  12. 4 rkl limettimehua
  13. ½ tl suolaa
  14. ½ tl sokeria
  15. ½ tl mustapippuria
  16. ½ dl tuoreyrttiseosta (oreganoa, tilliä, persiljaa)
  17. Halkaise salaattisikurit ja keitä puolikkaita suolalla maustetussa
  18. vedessä noin 3 minuuttia tai ripottele sikuripuolikkaiden päälle hiukan
  19. merisuolaa ja höyrytä puolikkaat. Valuta hyvin.
  20. Siirrä salaattisikurit uunivuokaan ja asettele kinkkuviipaleet päälle.
  21. Sekoita juustoraaste, persiljasilppu ja korppujauhot ja levitä seos
  22. sikurien ja kinkkuviipaleiden päälle.
  23. Gratinoi 225-asteissa uunissa 1015 minuuttia.
  24. Sekoita öljy, limetinmehu, suola, sokeri, pippuri ja yrtinlehdet
  25. sauvasekoittimella. Valuta kastike gratiinin päälle.
  26. Tarjoa rapeakuorisen leivän ja orvokki-vihersalaatin kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

omena

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit