Mainokset

Silakat Graavisilakat resepti

Mainokset

Silakat Graavisilakat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Graavisilakat
  4. 10 annosta
  5. 20 kpl silakoita
  6. Etikkaliemi
  7. 1½ dl väkiviinaetikkaa
  8. 2 dl vettä
  9. 2 tl suolaa
  10. ½ tl valkopippuria
  11. Kastike
  12. 1 kpl keltuaista
  13. 1 tl dijoninsinappia
  14. 1 tl punaviinietikkaa
  15. ½ tl suolaa
  16. ¼ tl mustapippuria
  17. ½ dl rypsiöljyä
  18. 1 dl ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  19. 1 rkl tuoretta tilliä
  20. 1 rkl ruohosipulia
  21. 1 rkl persiljaa
  22. Poista silakkafileistä nahka repäisemällä. Sekoita etikkaliemi ja upota
  23. silakkafileet liemeen. Peitä kelmulla ja nosta pariksi tunniksi
  24. jääkaappiin. Sekoita kerran maustumisen aikana.
  25. Mittaa kastikkeen aineet korkeaan astiaan ja sekoita kastike samettisen
  26. sileäksi sauvasekoittajalla.
  27. Valuta silakkafileet hyvin ja pane ne tarjoiluastiaan. Valuta kastike
  28. päälle. Peitä graavisilakat kelmulla ja anna maustua jääkaapissa
  29. vuorokauden ajan.

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit