Silakat Graavisilakat resepti
Mainokset
Silakat Graavisilakat resepti
Aineosat
Ohjeet
- 20 min
- Passiivinen 1 pv
- Graavisilakat
- 10 annosta
- 20 kpl silakoita
- Etikkaliemi
- 1½ dl väkiviinaetikkaa
- 2 dl vettä
- 2 tl suolaa
- ½ tl valkopippuria
- Kastike
- 1 kpl keltuaista
- 1 tl dijoninsinappia
- 1 tl punaviinietikkaa
- ½ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
- ½ dl rypsiöljyä
- 1 dl ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
- 1 rkl tuoretta tilliä
- 1 rkl ruohosipulia
- 1 rkl persiljaa
- Poista silakkafileistä nahka repäisemällä. Sekoita etikkaliemi ja upota
- silakkafileet liemeen. Peitä kelmulla ja nosta pariksi tunniksi
- jääkaappiin. Sekoita kerran maustumisen aikana.
- Mittaa kastikkeen aineet korkeaan astiaan ja sekoita kastike samettisen
- sileäksi sauvasekoittajalla.
- Valuta silakkafileet hyvin ja pane ne tarjoiluastiaan. Valuta kastike
- päälle. Peitä graavisilakat kelmulla ja anna maustua jääkaapissa
- vuorokauden ajan.
Samanlaiset reseptit
Kuva galleriasta
