Mainokset

Silakat intialaiseen tapaan resepti

Mainokset

Silakat intialaiseen tapaan resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 2 pv
  3. Silakat intialaiseen tapaan
  4. 12 annosta
  5. 500 g silakkafileitä
  6. 5 dl vettä
  7. 1 dl väkiviinaetikkaa
  8. 2 tl suolaa
  9. Kastike
  10. 1 kpl sipulia
  11. 4 kpl valkosipulinkynttä
  12. 2 rkl ruokaöljyä
  13. 2 tl mausteseosta (garam masala)
  14. 1 tl currya
  15. 1 tl juustokuminaa
  16. ½ dl tomaattipyreetä
  17. 1½ dl vettä
  18. 1 tl suolaa
  19. 1 rkl fariinisokeria
  20. 2 rkl balsamiviinietikkaa
  21. 2 rkl tuoretta korianteria (silputtuna)
  22. Pinnalle
  23. 2 rkl pinjansiemeniä (paahdettuna)
  24. 2 kpl sipulia (renkaina)
  25. 150 g kirsikkatomaattia
  26. Halkaise silakat pituussuunnassa.
  27. Sekoita vesi, etikka ja suola. Upota silakkafileet liemeen muutamaksi
  28. tunniksi tai yön yli.
  29. Valmista kastike. Silppua sipulit. Kuullota ne kattilassa öljytilkassa.
  30. Lisää joukkoon garam masala, curry ja juustokumina. Kääntele seosta,
  31. että mausteiden aromit vapautuvat.
  32. Lisää kattilaan tomaattipyree, vesi sekä loput mausteet. Anna
  33. kastikkeen jäähtyä kunnolla. Lado valutetut silakat purkkiin
  34. vuorotellen kastikkeen kanssa ja anna maustua.
  35. Tarjoa kirsikkatomaateilla koristellulta sipulirengaspetiltä.
  36. Silakat voit valmistaa pari kolmekin päivää ennen tarjoilua, jotta ne
  37. ehtivät maustua kunnolla. Pidä vain huoli, ettei kylmäketju katkea.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit