Mainokset

Silakat Rapusilakat resepti

Mainokset

Silakat Rapusilakat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Rapusilakat
  4. 4 annosta
  5. 600 g silakkafileitä
  6. 1 tl suolaa
  7. ¼ tl valkopippuria
  8. Kastike
  9. ¾ dl ketsuppia
  10. ⅙ dl tomaattipyreetä
  11. 2 rkl omenaviinetikkaa
  12. 2 rkl ruokaöljyä
  13. 1 tl suolaa
  14. 4 rkl tuoretta tilliä
  15. Koristeluun
  16. 2 rkl tuoretta tilliä
  17. Ripottele leikkuulaudalle puolet suolasta ja valkopippurista. Lado
  18. silakkafileet mausteiden päälle nahkapuoli ylöspäin. Mausta silakat
  19. lopuilla mausteilla ja kääri fileet rullalle niin, että lihapuoli jää
  20. päällepäin. Lado rullat voideltuun uunivuokaan vieri viereen.
  21. Sekoita tomaattiketsuppi ja -pyree keskenään. Lisää joukkoon
  22. omenaviinietikka ja öljy. Mausta seos suolalla ja tillillä. Kaada
  23. kastike silakoiden päälle niin, että rullat peittyvät.
  24. Kypsennä rapusilakoita 175-asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Tarjoa
  25. rapusilakat keitettyjen perunoiden, salaatin ja tumman leivän kera.
  26. Rapusilakat ovat oikeastaan huijaussilakoita. Nimensä ne ovat
  27. luultavasti saaneet punaisesta väristään. Kieltämättä ne kyllä vähän
  28. muistuttavat ravunpyrstöjä.

Kuva galleriasta

lohi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit