Mainokset

Silli-mätikaviaari resepti

Mainokset

Silli-mätikaviaari resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Silli-matikaviaari
  4. 6 annosta
  5. 60 g sillifileetä (matjes)
  6. 1 kpl salottisipulia
  7. 2 munaa
  8. 250 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  9. 1 dl kuohukermaa
  10. 2 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
  11. ¼ tl valkopippuria
  12. Koristeluun
  13. 1 dl mätiä
  14. 3 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
  15. Pieni sillit sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja silppua sipuli. Yhdistä
  16. keskenään ranskankerma ja pehmeäksi vaahdotettu kerma. Lisää sekaan
  17. sillipalat, hienonnetut kananmunat ja sipulisilppu.
  18. Mausta seos makusi mukaan valkopippurilla.
  19. Koristele lopuksi mädillä ja ruohosipulisilpulla. Pane peitettynä
  20. viileään noin puoleksi tunniksi. Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden
  21. ja raikkaan kesäisen salaatin kanssa.

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit