Mainokset

Simpukkaleivos Madeleine-leivokset resepti

Mainokset

Simpukkaleivos Madeleine-leivokset resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Madeleine-leivokset
  4. 25 kpl
  5. 2 kpl munaa
  6. 1 dl sokeria
  7. 1½ dl vehnäjauhoja
  8. ¾ tl leivinjauhetta
  9. 1 rkl sitruunamehua
  10. 2 tl sitruunankuoriraastetta
  11. 75 g voita (sulatettuna)
  12. Pinnalle
  13. 2 tl tomusokeria
  14. Pienet simpukan muotoiset leivokset sopivat hyvin teen kanssa
  15. nautittaviksi. Voit maustaa madeleinet sitruunan sijaan
  16. appelsiininkukka- tai ruusuvedellä.
  17. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Sekoita vehnäjauhot ja
  18. leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseos, sitruunamehu, kuoriraaste ja
  19. voisula vuorotellen varovasti vaahdon joukkoon. Sekoita taikina
  20. tasaiseksi.
  21. Anna taikinan seistä 10 minuuttia. Lusikoi taikina varovasti
  22. madeleine-pellin koloihin. Jätä ne hivenen vajaiksi.
  23. Paista madeleineja 200 asteessa uunin keskitasolla 7-9 minuuttia.
  24. Kokeile kypsyyttä tikulla. Jos tikkuun ei tartu taikinaa,
  25. simpukkaleivokset ovat kypsiä.
  26. Irrota madeleinet varovasti ja paista seuraava erä. Viimeistele
  27. madeleine-leivokset tomusokerilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit