Mainokset

Sipulikeitto Punasipulikeitto resepti

Mainokset

Sipulikeitto Punasipulikeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Punasipulikeitto
  4. 6 annosta
  5. 6 kpl punasipulia
  6. 6 kpl valkosipulinkynttä
  7. ½ dl sitruunamehua
  8. 2 dl punaviiniä
  9. 2 rkl juoksevaa hunajaa
  10. 10 dl vettä
  11. 2 kpl kanaliemikuutiota
  12. ½ rkl oreganoa
  13. ¼ tl mustapippuria
  14. 2 rkl persiljaa
  15. Kuori, halkaise ja viipaloi sipulit ja valkosipulinkynnet. Siirrä ne
  16. kattilaan. Lisää päälle sitruunamehu, viini ja hunaja. Kuumenna ja
  17. lisää vesi sekä liemikuutiot. Anna kiehua miedolla lämmöllä ½ - 1
  18. tuntia.
  19. Tarkista maku ja mausta yrteillä, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
  20. Ripottele punasipulikeiton pinnalle halutessasi persiljaa.
  21. Tarjoa punasipulikeiton kanssa juustolla kuorrutettuja uunileipiä.
  22. Levitä leiville juustoraastetta ja kuorruta 225 asteessa 5 - 10
  23. minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Kuva galleriasta

jouluruokapoyta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit