Mainokset

Sipulikeitto Valkosipuli-olutkeitto resepti

Mainokset

Sipulikeitto Valkosipuli-olutkeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Valkosipuli-olutkeitto
  4. 5 annosta
  5. 3 kpl kokonaista valkosipulia
  6. 1 rkl rypsiöljyä
  7. 4 kpl sipulia
  8. 15 dl vettä
  9. 2 rkl kasvisliemijauhetta
  10. 1 rkl hunajaa
  11. 2 tl timjamia
  12. ¼ tl mustapippuria
  13. 2½ dl keskiolutta (Lapin Kulta Luomu Jouluolutta)
  14. Paina valkosipulit pöytää vasten niin, että kynnet irtoavat toisistaan.
  15. Pane kynnet uunivuokaan ja pirskottele päälle öljyä.
  16. Paahda valkosipulinkynsiä 150 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia ja
  17. anna jäähtyä.
  18. Kuori ja viipaloi sipulit ohuelti. Kumoa kattilaan odottamaan.
  19. Puristele valkosipulit kuoristaan leikkuulaudalle ja hienonna
  20. sipuleiden joukkoon.
  21. Hauduta sipuleita miedolla lämmöllä sekoitellen niin, että ne muuttuvat
  22. raukeiksi. Älä ruskista.
  23. Kaada joukkoon vesi ja mausta seos liemijauheella, hunajalla,
  24. timjamilla ja pippurilla. Anna kiehua kannen alla hiljakseen vähintään
  25. tunti.
  26. Lisää joukkoon olut ja soseuta valkosipulikeitto sauvasekoittemella.
  27. Tarkista valkosipuli-olutkeiton maku. Tarjoa valkosipuli-olutkeiton
  28. lisänä paahdettua pekonia ja ruisleipää.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit