Mainokset

SipulikeittoPerinteinen ranskalainen sipulikeitto ( Soupe à loignon resepti

Mainokset

SipulikeittoPerinteinen ranskalainen sipulikeitto ( Soupe à loignon resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Perinteinen ranskalainen sipulikeitto
  4. 4 annosta
  5. 6 kpl sipulia
  6. 2 rkl voita
  7. 1 rkl rypsiöljyä
  8. 1 rkl vehnäjauhoja
  9. 10 dl vettä
  10. 2½ dl kuivaa valkoviiniä
  11. ¾ tl suolaa
  12. ½ tl mustapippuria
  13. 2 rkl kasvisfondia
  14. 4 kpl paahtoleipäviipaletta
  15. 100 g juustoa (Comté tai Vilho)
  16. Kuori ja paloittele sipulit. Kuullota sipuleita kattilassa
  17. voi-öljyseoksessa.
  18. Ripottele joukkoon jauhot. Lisää kuuma vesi ja viini. Mausta suolalla
  19. ja pippurilla sekä halutessasi fondilla.
  20. Peitä kannella ja anna muhia hiljalleen 20 minuuttia.
  21. Paahda leivät. Pane uuninkestävien keittokulhojen pohjalle kuhunkin
  22. viipale paahdettua leipää.
  23. Ripottele päälle hieman juustoraastetta. Kaada sipulikeitto päälle, ja
  24. ripottele annoksen päälle loput juustot.
  25. Anna sipulikeiton ruskistua uunissa 225 asteessa 510 minuutin ajan.
  26. Tarjoile perinteinen ranskalainen sipulikeitto kuumana.

Kuva galleriasta

paahtoleipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit