Mainokset

Sipulit Täytetyt sipulit resepti

Mainokset

Sipulit Täytetyt sipulit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Täytetyt sipulit
  4. 4 annosta
  5. 4 kpl sipulia (isoa, puna- tai hopeasipulia)
  6. Täyte
  7. 2 dl vettä
  8. 1 rkl kasvisfondia (tai salottisipulifondia)
  9. 1 dl ohrasuurimoita (täysjyvä)
  10. 100 g parsakaalia
  11. 1 dl cashewpähkinöitä
  12. 2 kpl valkosipulinkynttä
  13. 2 rkl oliiviöljyä
  14. 1 tl mustapippuria
  15. 1 tl yrttimaustesekoitusta (suolaton) (Provence)
  16. Poista sipuleista uloimmat kuivat kuoret. Leikkaa sipuleista hatut
  17. pois, mutta säästä ne. Koverra sisus lusikalla ja/tai veitsellä niin,
  18. että sipuliin jää jäljelle vain uloimmat kerrokset. Pane koverretut
  19. sipulit uunivuokaan ja valmista täyte.
  20. Silppua sipulien sisukset. Täytteeseen riittää yhden tai kahden sipulin
  21. täytteet. Hyödynnä loput sipulit muissa ruoissa.
  22. Mittaa kattilaan vesi ja fondi.
  23. Kiehauta. Lisää täysjyväohra. Anna kiehua hiljalleen 6 minuutin ajan.
  24. Leikkaa parsakaali hienoksi. Lisää ne kypsymään pariksi minuutiksi
  25. ohran kanssa.
  26. Hienonna pähkinät ja ruskista niitä hetki pannulla ilman rasvaa. Nosta
  27. pähkinät lautaselle odottamaan.
  28. Kuullota sipulisilppua ja hienonnettuja valkosipulinkynsiä öljyssä
  29. paistinpannulla muutaman minuutin ajan.
  30. Sekoita sipuliseos ja pähkinät ohran joukkoon. Mausta seos pippurilla
  31. ja yrttisekoituksella. Varmista, että täyte ei ole kuivaa, lisää
  32. tarvittaessa nestettä.
  33. Lusikoi täyte sipuleihin. Ripottele täytettyjen sipulien päälle
  34. halutessasi parmesaania. Pane hatut päälle, jotta täyte pysyy mehevänä.
  35. Kypsennä täytettyjä sipuleita 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
  36. Tarjoa täytetyt sipulit raikkaan salaatin kanssa.

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit