Mainokset

Sitrushedelmäinen rahkakakku resepti

Mainokset

Sitrushedelmäinen rahkakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 12 t 50 min
  3. Sitrushedelmainen rahkakakku
  4. 12 palaa
  5. Pohja
  6. 150 g kaurakeksejä
  7. 50 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %) (sulatettuna)
  8. Täyte
  9. 250 g maitorahkaa (valutettuna)
  10. 200 g tuorejuustoa
  11. 1¾ dl sokeria
  12. 4 kpl munaa
  13. 4 rkl sitruunankuoriraastetta
  14. 2 rkl sitruunamehua
  15. 2 rkl appelsiinimarmeladia
  16. 2 tl vaniljasokeria
  17. Päälle
  18. 200 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  19. 100 g tuorejuustoa
  20. Koristeluun
  21. 1 dl mantelilastuja (paahdettuna)
  22. 1 dl manteleita (suklaakuorrutettuina)
  23. Nosta maitorahka valumaan siivilään hyvissä ajoin.
  24. Valmista pohja. Jauha keksit tehosekoittimessa muruiksi. Kaada sulanut
  25. voi joukkoon ja sekoita. Painele murupohja voideltuun ja jauhotettuun
  26. irtopohjavuokaan. Nosta pohja kylmään tekeytymään.
  27. Valmista täyte. Pane kaikki täytteen ainekset kulhoon ja vatkaa seos
  28. tasaiseksi.
  29. Kaada täyte pohjalle. Tasoita pinta veitsellä.
  30. Paista kakkua 200 asteessa uunin keskitasossa vajaa 30 minuuttia,
  31. kunnes täyte on hiukan kohonnut ja kiinteytynyt.
  32. Ota kakku uunista. Anna sen levätä 10 minuuttia.
  33. Notkista ranskankerma-tuorejuustoseos sekoittamalla seosta
  34. voimakkaasti. Levitä se kakun päälle tasaiseksi kerrokseksi. Pane kakku
  35. takaisin uuniin ja jatka kypsentämistä vielä 10 minuuttia.
  36. Jäähdytä kakku. Peitä se kelmulla ja anna kakun seistä kylmässä
  37. seuraavaan päivään.
  38. Koristele kakku paahdetuilla mantelilastuilla ja suklaapäällysteisillä
  39. manteleilla.

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit