Mainokset

Sitruunakana resepti

Mainokset

Sitruunakana resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Sitruunakana
  4. 2 annosta
  5. 1 kpl sitruunaa
  6. 1 kpl limettiä
  7. 4 kpl valkosipulinkynttä
  8. 5 rkl voita
  9. 2 rkl auringonkukkaöljyä
  10. 2 tl timjamia
  11. 1 tl cayennenpippuria
  12. 1 tl mustapippuria
  13. 1 tl suolaa
  14. 600 g broilerin koipi-reisiä
  15. 2 rkl juoksevaa hunajaa
  16. Raasta sitruunan ja limetin kuoret hienoksi raasteeksi. Halkaise
  17. hedelmät ja purista mehut talteen. Kuori ja murskaa valkosipuli.
  18. Sekoita huoneenlämpöisestä voista, öljystä, valkosipulimurskasta,
  19. timjamista, cayennenpippurista, mustapippurista ja suolasta tahna.
  20. Lisää puolet raastetuista kuorista ja 1 tl kumpaakin mehua. Sekoita
  21. tasaiseksi tahnaksi.
  22. Irrota kanan nahka varovasti lihasta ja täytä tasku tahnalla. Sekoita
  23. lopuista mehuista, kuoriraasteista ja hunajasta kastike. Jauha myllystä
  24. mustapippuria ja ripauta sekaan suolaa.
  25. Aseta lihat uunivuokaan nahkapuoli alaspäin (jos vuoraat vuoan
  26. foliolla, pääset tiskaamisessa helpommalla). Voitele kanat
  27. hunajakastikkeella ja paista 200-asteisessa uunissa grillivastuksen
  28. alla noin 20 minuuttia.
  29. Käännä lihat ja kaada päälle hunajakastikkeen loppu. Anna kypsyä vielä
  30. 2030 minuuttia, kunnes pinta saa kuparinruskean sävyn. Voit kokeilla
  31. kanan kypsyyttä hammastikulla. Paina tikku luuhun asti. Kana on kypsä,
  32. kun reiästä valuva neste on kirkasta.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit