Mainokset

Soijawok Tofuvokki resepti

Mainokset

Soijawok Tofuvokki resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 50 min
  2. Tofuvokki
  3. 4 annosta
  4. 270 g tofua (maustamatonta, kiinteää)
  5. 1 tl inkivääritahnaa
  6. 2 kpl valkosipulinkynttä
  7. ½ dl makeaa chilikastiketta
  8. 2 rkl soijakastiketta
  9. 150 g porkkanaa
  10. 1 kpl keltaista paprikaa
  11. 50 g pinaattia
  12. 3 dl ituja (mungpavun)
  13. 1 rkl rypsiöljyä
  14. 1 dl pinjansiemeniä (paahdettuna)
  15. Kuutioi tofu ja pane kulhoon. Sekoita inkivääri, murskatut valkosipulit
  16. sekä chili- ja soijakastike keskenään. Kaada marinadi tofun päälle ja
  17. kääntele huolella. Anna maustua jääkaapissa 15 minuuttia.
  18. Pese ja kuori porkkanat. Pese paprika, halkaise ja poista siemenet.
  19. Leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi ja paprika suikaleiksi. Suikaloi
  20. huuhdotut pinaatinlehdet. Huuhtele ja valuta idut. Paahda
  21. pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla.
  22. Kuumenna vokkipannu ja paista tofut marinadin kanssa kullanruskeiksi.
  23. Siirrä syrjään ja pyyhkäise pannu puhtaaksi.
  24. Kuumenna öljy pannussa. Vokkaa porkkanoita ja paprikaa noin 5
  25. minuuttia. Lisää joukkoon tofu ja sekoita.
  26. Lisää pinaatti, idut ja pinjansiemenet. Kääntele tofuvokki sekaisin ja
  27. kuumenna.
  28. Tarjoa tofuvokki halutessasi nuudeleiden tai riisin kanssa.

Kuva galleriasta

kaali

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit