Mainokset

Sorbetti Mansikka-sitrusgranita resepti

Mainokset

Sorbetti Mansikka-sitrusgranita resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Mansikka-sitrusgranita
  4. 6 annosta
  5. 3 dl vettä
  6. 4 kpl mandariinia
  7. ½ kpl sitruunaa
  8. 1 dl sokeria
  9. 1½ dl mansikoita (soseutettuna)
  10. Purista mandariineista ja sitruunasta mehut talteen. Sekoita vesi,
  11. mandariini- ja sitruunamehut sekä sokeri. Keitä seosta noin minuutti,
  12. kunnes sokeri on liuennut veteen. Lisää soseutetut mansikat.
  13. Kaada pakastimessa esijäähdytettyyn noin 20 x 30 cm kokoiseen, laakeaan
  14. vuokaan. Anna jäähtyä ja siirrä pakastimeen.
  15. Tarkkaile nesteen jäähtymistä. Kun granita alkaa jäätyä, kaavi
  16. haarukalla hyhmettyvää massaa vuoan laidoilta sen keskelle. Toista tämä
  17. noin 15 minuutin välein, kunnes granita on jäätynyt kokonaan. Granitan
  18. pitäisi olla täysin jäätyneenäkin ilmavaa ja karkeaa.
  19. Tarjoa mansikka-sitrusgranitaa mieluiten kolmen tunnin sisällä siitä,
  20. kun kaikki neste on jäätynyt.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

leikkele_lihat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit