Mainokset

Sorsanrintaa Campari-kastikkeessa resepti

Mainokset

Sorsanrintaa Campari-kastikkeessa resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Sorsanrintaa Campari-kastikkeessa
  3. 4 annosta
  4. 480 g heinäsorsan rintaa
  5. 2 rkl voita
  6. ¼ tl suolaa
  7. ¼ tl mustapippuria
  8. 2 rkl sokeria
  9. ½ dl appelsiinitäysmehua
  10. 2 rkl sitruunamehua
  11. 5 dl lihalientä
  12. 2 rkl camparia
  13. ¼ tl suolaa
  14. ¼ tl mustapippuria
  15. 50 g voita
  16. Ruskista sorsanrinnat voissa ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
  17. Paista nahkapuolta hieman pidempään, jotta rasva sulaa.
  18. Kuumenna sokeri kattilassa vaaleanruskeaksi. Kaada appelsiini- ja
  19. sitruunamehu kattilaan, sekoita hyvin ja keitä siirappimaiseksi
  20. liemeksi. Lisää lihaliemi ja keitä kokoon, kunnes jäljellä on reilu 3
  21. dl. Nosta rintapalat kuumaan liemeen viideksi minuutiksi.
  22. Ota rintapalat liemestä, kuivaa ne talouspaperilla ja kypsennä vielä
  23. 125-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.
  24. Kääri rintapalat alumiinifolioon vetäytymään muutamaksi minuutiksi.
  25. Lihan tulee jäädä sisältä punertavaksi.
  26. Keitä sitruslientä aavistus kokoon ja mausta se Camparilla, suolalla
  27. sekä pippurilla. Vatkaa kuutioitu voi kastikkeeseen juuri ennen
  28. tarjoilua.
  29. Ota sorsanrinnat foliosta, leikkaa ne viipaleiksi ja asettele
  30. lämmitetyille lautasille. Lusikoi Campari-kastiketta rintapalojen
  31. päälle.
  32. Tarjoa sorsanrinnan lisänä myös sitruskompottia sekä paistettuja
  33. perunoita.
  34. Ruokajuomaksi sopii täyteläinen italialainen punaviini, esimerkiksi
  35. Ripasso tai Amarone.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tee

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit