Mainokset

Sorvarin syksyinen suolalahna resepti

Mainokset

Sorvarin syksyinen suolalahna resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Sorvarin syksyinen suolalahna
  4. 4 annosta
  5. 400 g lahnaa
  6. 4 kpl munaa
  7. 1 kpl sipulia
  8. 50 g tuoretta tilliä
  9. 1 rkl tuoretta lipstikkaa (silputtuna)
  10. ¼ tl valkopippuria
  11. ¼ tl jauhettua muskottipähkinää
  12. Lisäksi
  13. 10 kpl punajuurta
  14. 2 rkl voita
  15. Avaa lahnan vatsa, ota pois sisälmykset ja huuhdo ja kuivaa kala.
  16. Sekoita keskenään hienonnetut kananmunat, silputtu sipuli ja silputut
  17. yrtit. Mausta seos ripauksella valkopippuria ja muskottipähkinää. Pane
  18. täyte lahnan sisään.
  19. Laita uunipellille kilo merisuolaa. Pane täytetty lahna merisuolan
  20. päälle uunipellille ja peitä se kilolla suolalla. Paista uunissa 200
  21. asteessa noin 30 minuuttia.
  22. Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi ja anna jäähtyä. Kuori ne ja lohko
  23. paloiksi. Paista pannulla voissa.
  24. Tarjoa kala ja punajuuret tuoreen ruisleivän ja piimän kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit