Mainokset

Struudeli Päärynästruudeli resepti

Mainokset

Struudeli Päärynästruudeli resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Päärynästruudeli
  4. 12 annosta
  5. 5 dl vehnäjauhoja
  6. 1½ tl suolaa
  7. 1 kpl keltuaista
  8. ½ dl ruokaöljyä
  9. 1½ dl vettä
  10. Täyte
  11. 1 kg päärynää
  12. 1½ dl fariinisokeria
  13. 1 rkl perunajauhoja
  14. 1 rkl kanelia
  15. 2 dl rusinoita
  16. Voiteluun
  17. 30 g voita
  18. ½ dl vaahterasiirappia
  19. Mittaa jauhot ja suola kulhoon. Sekoita joukkoon keltuainen, öljy ja
  20. jääkylmä vesi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Peitä kulho kelmulla ja
  21. anna taikinan levätä 30 minuuttia.
  22. Kuori ja halkaise hedelmät. Poista siemenet ja viipaloi puolikkaat.
  23. Sekoita sokeri, perunajauhot ja kaneli viipaleiden joukkoon.
  24. Leivinpaperoi uunipelti. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  25. Levitä suuri, puhdas liina työpöydälle ja ripottele jauhoja liinalle.
  26. Kumoa taikina kankaan keskelle ja ripottele jauhoja päälle. Kauli
  27. taikina suureksi, läpinäkyvän ohueksi levyksi.
  28. Levitä päärynäviipaleet ja rusinat taikinan päälle tasaisesti. Rullaa
  29. levy liinaa apuna käyttäen pitkäksi kääröksi. Siirrä rulla
  30. uunipellille, edelleen liinaa apuna käyttäen.
  31. Sulata rasva ja lisää joukkoon siirappi. Voitele päärynästruudeli
  32. seoksella ja paista uunissa noin 30 minuuttia. Voitele leivonnaista
  33. rasva-siirappiseoksella 12 kertaa paiston aikana.
  34. Viipaloi lämmin päärynästruudeli terävällä veitsellä ja tarjoa kuohkean
  35. vaniljakastikkeen kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

sipuli

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit