Mainokset

Suklaa-passiokääretorttu resepti

Mainokset

Suklaa-passiokääretorttu resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Suklaa-passionkaaretorttu
  4. 15 palaa
  5. 4 kpl munaa
  6. 1½ dl sokeria
  7. 1 dl ohratärkkelystä
  8. ½ dl kaakaojauhetta
  9. 1 tl leivinjauhetta
  10. Täyte
  11. 2 dl vispikermaa (rasvaa 25 %)
  12. 250 g mascarponejuustoa
  13. 5 kpl passionhedelmää
  14. 1 kpl banaania (soseutettuna)
  15. 1 kpl limettiä
  16. 2 rkl sokeria
  17. Koristeluun
  18. 1 dl suklaakastiketta
  19. 1 dl suklaamakeisia (Wiener nougat)
  20. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet
  21. keskenään. Siivilöi jauhoseos taikinaan.
  22. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Tasoita pinta.
  23. Paista pohjaa 200 asteessa uunin keskitasossa noin 10 minuuttia.
  24. Sokeroi pinta ja kumoa leivinpaperille. Peitä kakku kostutetulla
  25. pyyhkeellä ja anna jäähtyä.
  26. Valmista täyte. Vaahdota kerma ja lisää siihen tuorejuusto. Halkaise
  27. passionhedelmät ja kaavi sisukset vaahdon joukkoon. Lisää joukkoon
  28. soseutettu banaani sekä sokeri. Raasta pestyn limetin kuori ja purista
  29. mehu. Lisää ne täytteeseen.
  30. Levitä täyte kylmän pohjan päälle. Kääri torttu paperin avulla
  31. napakalle rullalle. Tarjoa heti tai nosta hetkeksi viileään
  32. tekeytymään.
  33. Koristele kääretorttu juuri ennen tarjoilua valmiilla
  34. suklaakastikkeella ja rouhituilla Wiener nougat-makeisilla.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

lampaankylki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit