Mainokset

Suklaakakku Aura-päärynä-suklaakakku resepti

Mainokset

Suklaakakku Aura-päärynä-suklaakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t 30 min
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Aura-päärynä-suklaakakku
  4. 20 palaa
  5. Pohja
  6. 1 dl kuohukermaa
  7. 100 g tummaa suklaata
  8. 250 g voita
  9. 2½ dl sokeria
  10. 1 rkl vaniljasokeria
  11. 4 kpl munaa
  12. 4 dl vehnäjauhoja
  13. 2 dl maissitärkkelystä
  14. 1 dl kaakaojauhetta
  15. 2 tl leivinjauhetta
  16. Täyte
  17. 490 g päärynää (säilyke)
  18. Aura-täyte
  19. 2 kpl liivatelehteä
  20. 2 dl kuohukermaa
  21. 125 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Aura Pehmeä)
  22. 1 rkl tomusokeria
  23. Suklaakourrutus
  24. 200 g tummaa suklaata
  25. 3 dl vispikermaa (vähälaktoosinen)
  26. 100 g tuorejuustoa
  27. Leivo ensin kakku. Kuumenna kerma ja pilko suklaa joukkoon. Sekoita,
  28. kunnes suklaa liukenee.
  29. Vatkaa rasva ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat joukkoon
  30. yksitellen, koko ajan vatkaten.
  31. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan siivilän läpi. Lisää
  32. lopuksi suklaa-kerma ja sekoita tasaiseksi.
  33. Kaada taikina pyöreään kakkuvuokaan (Ø 24 cm) ja paista 175 asteessa
  34. noin tunti. Tarkkaile kypsymistä paistamisen loppupuolella. Kumoa kypsä
  35. kakku ja anna jäähtyä.
  36. Valmista täyte. Upota liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kuumenna
  37. kerma ja juusto kattilassa miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon vedestä
  38. puristetut, pehmeät liivatteet ja sokeri. Tarkista makeus. Kaada
  39. muovikulhoon ja nosta jääkaappiin jäähtymään.
  40. Valmista sitten suklaakuorrutus. Paloittele suklaa kerman joukkoon ja
  41. kuumenna hitaasti liedellä tai mikrossa, kunnes suklaa liukenee.
  42. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nosta jääkaappiin odottamaan.
  43. Vaahdota jäähtynyt kerma-juustoseos kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota myös
  44. suklaaseos.
  45. Leikkaa kakku kolmeen osaan. Leikkaa päärynät (ei tarvitse valuttaa)
  46. ohuiksi viipaleiksi ja lado ensimmäiseen väliin päärynöitä ja niiden
  47. päälle Aura-kermavaahtoa. Tee toinen väli samoin.
  48. Levitä suklaakuorrutus kakun päälle. Koristele Aura-päärynä-suklaakakku
  49. ja tarjoa jälkiruokana tai kahvipöydässä.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit