Mainokset

Suklaakakku mansikoilla ja vadelmilla resepti

Mainokset

Suklaakakku mansikoilla ja vadelmilla resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Suklaakakku mansikoilla ja vadelmilla
  4. 8 palaa
  5. 125 g tummaa suklaata
  6. 75 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  7. 2 rkl vehnäjauhoja
  8. 125 g sokeria
  9. 3 kpl munaa
  10. Koristeluun
  11. 2½ dl smetanaa
  12. 150 g mansikoita
  13. 150 g vadelmia
  14. 2 dl tuoretta minttua
  15. Voitele pyöreä irtopohjainen kakkuvuoka voilla. Leikkaa leivinpaperista
  16. pohjanmuotoinen pala, aseta se vuokaan ja voitele myös sen pinta.
  17. Pilko suklaa paloiksi kulhoon ja sulata suklaa vesihauteessa tai
  18. mikroaaltouunissa. Vatkaa pehmeä voi sulan suklaan joukkoon
  19. pikkuhiljaa, kunnes seos on tasaista. Sekoita joukkoon jauhot
  20. siivilöiden ja sokeri.
  21. Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Lisää keltuaiset kevyesti
  22. vatkaten suklaamassaan.
  23. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita puolet vaahdosta
  24. varovasti taikinaan. Sekoita sitten loppuvaahto kumilastan kanssa
  25. taikinan sekaan nostelemalla taikinaa.
  26. Kaada suklaaseos kakkuvuokaan. Tasoita pinta. Paista kakkua 185
  27. asteessa noin 30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä hetki ja nosta se sitten
  28. kylmään.
  29. Koristele kakun pinta vaahdotetulla smetanalla, tuoreilla mansikoilla
  30. ja vadelmilla ja mintun lehdillä.

Kuva galleriasta

kasvikset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit