Mainokset

Suklaakakku Miikan suklaakakku resepti

Mainokset

Suklaakakku Miikan suklaakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Miikan suklaakakku
  4. 10 annosta
  5. 200 g tummaa suklaata
  6. 175 g voita
  7. 3 kpl munaa
  8. 2 dl sokeria
  9. 1 dl vehnäjauhoja
  10. Kuorrutus
  11. 200 g tummaa suklaata
  12. 2 rkl voita
  13. ¾ dl kuohukermaa
  14. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan Ø 24 cm). Voitele ja
  15. korppujauhota vuoka.
  16. Paloittele suklaa ja rasva reilunkokoiseen kattilaan. Anna sulaa
  17. miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoitellen.
  18. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset kulhossa kovaksi
  19. vaahdoksi.
  20. Lisää vähän jäähtyneeseen suklaaseokseen sokeri, keltuaiset ja jauhot.
  21. Kääntele lopuksi valkuaisvaahto varovasti nostellen suklaaseokseen.
  22. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin 30 minuuttia. Kakku
  23. saa jäädä keskeltä kosteaksi.
  24. Kumoa suklaakakku vähän jäähtyneenä tarjoiluvadille.
  25. Valmista kuorrute. Kuumenna suklaa, voi ja kerma kattilassa miedolla
  26. lämmöllä. Sekoita kuorrutus tasaiseksi ja kaada se vähän jäähtyneenä
  27. suklaakakun päälle. Levitä suklaakuorrutetta myös reunoille. Koristele
  28. halutessasi strösselillä tai suklaarouheella.

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit