Mainokset

Suklaakakku Mutakakku resepti

Mainokset

Suklaakakku Mutakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Mutakakku pala lautasella
  4. 12 annosta
  5. 4 kpl munaa
  6. 2 dl sokeria
  7. 200 g tummaa suklaata
  8. 200 g voita
  9. 2½ dl vehnäjauhoja
  10. 1 tl leivinjauhetta
  11. Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoan (Ø 26 cm) reunat. Leikkaa
  12. leivinpaperista pohjan kokoinen ympyrä ja pane vuokaan.
  13. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata
  14. suklaa ja voi. Sekoita hieman jäähtynyt seos varovasti
  15. munasokerivaahtoon. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe ja siivilöi
  16. taikinaan. Sekoita varovasti tasaiseksi.
  17. Kaada taikina vuokaan. Kypsennä kakkua 200-asteisen uunin alimmalla
  18. tasolla 2025 minuuttia. Anna mutakakun jäähtyä hetki vuoassaan ja
  19. siirrä leivinpaperin avulla tarjoiluvadille. Nosta halutessasi hetkeksi
  20. jääkaappiin, jolloin suklaakakun rakenne kiinteytyy. Voit myös tarjota
  21. mutakakun haaleana, jolloin sisus on valuvaa. Tarjoa lisäksi
  22. kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.
  23. Joillekin kermavaahto mutakakun kumppanina on liikaa. Kokeile
  24. turkkilaista jogurttia, jonka happamuus raikastaa suklaista kakkua.
  25. Mausta kakkutaikina vaihteeksi appelsiininkuoriraasteella.
  26. Tarjoa lisäksi jotakin kirpeää, kuten viinimarjahilloa tai -hyytelöä.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jouluruokapoyta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit