Mainokset

Suklaakakku Punajuuri-suklaakakku resepti

Mainokset

Suklaakakku Punajuuri-suklaakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Punajuuri-suklaakakku
  4. 12 annosta
  5. 200 g tummaa suklaata
  6. 3 kpl munaa
  7. 1½ dl sokeria
  8. 1 dl fariinisokeria
  9. 1½ dl vehnäjauhoja
  10. 1 dl mantelijauhetta
  11. 2 tl leivinjauhetta
  12. 1 dl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  13. 2 kpl punajuurta (raastettuna)
  14. Kuorrutus
  15. 150 g tummaa suklaata
  16. 1½ dl tomusokeria
  17. 125 g smetanaa
  18. ½ dl mantelirouhetta
  19. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
  20. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi.
  21. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  22. Lisää munavaahtoon jauhoseos, rasva, hyvin hienoksi raastetut
  23. punajuuret ja vähän jäähtynyt sulatettu suklaa. Sekoita taikina
  24. tasaiseksi.
  25. Kaada taikina irtopohjavuokaan (Ø 26 cm), johon olet pingottanut
  26. leivinpaperin. Paista kakkua 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
  27. Jäähdytä punajuuri-suklaakakku.
  28. Sulata kuorrutuksen suklaa. Sekoita mukaan siivilöity tomusokeri ja
  29. smetana. Levitä kuorrutus jäähtyneelle kakulle ja koristele
  30. mantelirouheella.
  31. Tarjoa punajuuri-suklaakakku mieluiten huoneenlämpöisenä.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit