Mainokset

Suklaakakku Riisi-valkosuklaakakku resepti

Mainokset

Suklaakakku Riisi-valkosuklaakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 4 t
  3. Riisi-valkosuklaakakku
  4. 10 annosta
  5. Pohja
  6. 200 g piparkakkuja
  7. 75 g voita
  8. Täyte
  9. 4 kpl liivatelehteä
  10. 2½ dl vispikermaa (rasvaa 25 %)
  11. 100 g valkosuklaata
  12. 4 dl riisipuuroa
  13. 2 tl vaniljasokeria
  14. Portviiniluumut
  15. 200 g kuivattuja luumuja
  16. 1½ dl vettä
  17. 1 dl portviiniä
  18. ½ dl sokeria
  19. Murskaa piparkakut ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos
  20. leivinpaperoidun irtopohjavuoan (Ø 2224 cm) pohjalle.
  21. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Vatkaa kerma löysähköksi
  22. vaahdoksi. Sulata valkosuklaa. Sekoita kaikki täytteen ainekset,
  23. liivatteita lukuun ottamatta, tasaiseksi massaksi.
  24. Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja sulata ne mikrossa. Lisää
  25. liivateseos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.
  26. Kaada täyte piparipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa 4 tuntia tai
  27. yön yli.
  28. Valmista portviiniluumut. Keitä kaikkia aineksia kattilassa miedolla
  29. lämmöllä noin puoli tuntia, kunnes nesteestä on tullut siirappimaista.
  30. Anna jäähtyä.
  31. Irrota riisi-valkosuklaakakku vuoasta tarjoiluvadille. Asettele
  32. portviiniluumut riisi-valkosuklaakakun keskelle keoksi niin, että
  33. siirappi valuu kauniisti kakun reunoille.

Kuva galleriasta

limonadi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit