Mainokset

Suklaakakku Suklaa-aprikoosikakku resepti

Mainokset

Suklaakakku Suklaa-aprikoosikakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 2 t 35 min
  3. Suklaa-aprikoosikakku
  4. 12 annosta
  5. 125 g voita
  6. 2¼ dl sokeria
  7. 1½ dl vehnäjauhoja
  8. 4 rkl kaakaojauhetta
  9. 2 tl vaniljasokeria
  10. ½ tl leivinjauhetta
  11. ¼ tl suolaa
  12. 3 kpl munaa
  13. Kuorrutus
  14. 240 g aprikoosia (säilyke, sokeriliemi)
  15. 2 dl kuohukermaa
  16. 2 rkl sokeria
  17. 1 tl vaniljasokeria
  18. Piirrä ja leikkaa leivinpaperista pienen sydänvuoan (1 l) pohjalle
  19. sopiva leivinpaperipala. Voitele vuoan reunat hyvin.
  20. Sulata voi ja anna jäähtyä. Sekoita sokeri, jauhot, kaakaojauhe,
  21. vaniljasokeri, leivinjauhe ja suola keskenään.
  22. Vaahdota munat kevyesti sähkövatkaimella. Kaada joukkoon
  23. sokeri-jauhoseos ja voisula. Vatkaa nopeasti vatkaimen pienimmällä
  24. teholla tasaiseksi taikinaksi.
  25. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista 175-asteisen uunin
  26. alimmalla tasolla 3035 minuuttia.
  27. Kumoa kakku tarjoiluvadille. Poista leivinpaperi.
  28. Valuta aprikoosit ja soseuta ne sauvasekoittimella. Levitä sose
  29. tasaiseksi kerrokseksi lämpimän suklaa-aprikoosikakun päälle (ei
  30. reunoille). Nosta jäähtynyt suklaa-aprikoosikakku jääkaappiin ja anna
  31. sen vetäytyä muutama tunti tai yön yli.
  32. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokereilla. Pursota kermavaahto
  33. suklaa-aprikoosikakun päälle.
  34. Voit tehdä kakkupohjan myös irtopohja-vuoassa.

Kuva galleriasta

katkarapusalaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit