Mainokset

Suklaakakku Suklaa-hedelmäkakku resepti

Mainokset

Suklaakakku Suklaa-hedelmäkakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 1 pv 30 min
  3. Suklaa-hedelmäkakku
  4. 20 annosta
  5. Pohja
  6. 400 g tummaa suklaata
  7. 350 g voita
  8. 3½ dl sokeria
  9. 5 kpl munaa
  10. 5 dl vehnäjauhoja
  11. 3 tl leivinjauhetta
  12. ¾ dl konjakkia
  13. Kostutus
  14. 1¾ dl kahvijuomaa
  15. Pinnalle
  16. 2½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  17. Koristeluun
  18. 1 kpl cantaloupemelonia
  19. Sulata paloiteltu suklaa joko kattilassa liedellä miedolla lämmöllä tai
  20. mikrouunissa sulatusteholla.
  21. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele pyöreä, Ø noin 30 cm:n
  22. tasapohjainen vuoka. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
  23. Lisää seokseen munat yksitellen koko ajan tehokkaasti vatkaten. Lisää
  24. taikinaan suklaasula. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja
  25. siivilöi seos taikinaan koko ajan kevyesti sekoittaen. Sekoita konjakki
  26. lopuksi nopeasti joukkoon.
  27. Kaada taikina vuokaan. Nosta suklaakakku uuniin ja paista noin 30
  28. minuuttia.
  29. Kumoa vähän jäähtynyt kakku tarjoiluvadille. Kostuta lämmin suklaakakku
  30. makeutetulla kahvijuomalla, jonka voit halutessasi maustaa tilkalla
  31. konjakkia. Peitä kakku kelmulla ja nosta jääkaappiin maustumaan
  32. seuraavaan päivään.
  33. Vatkaa jääkaappikylmä vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi. Peitä kakun
  34. pinta pehmeästi aaltoilevalla vaahdolla ja koristele
  35. suklaa-hedelmäkakku melonipalloilla.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

grillaus

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit