Mainokset

Suklaakakku Suklaa-mustaherukkakakku resepti

Mainokset

Suklaakakku Suklaa-mustaherukkakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Suklaa-mustaherukkakakku
  4. 12 annosta
  5. Hillo
  6. 200 g mustaherukoita
  7. 1¼ dl hillosokeria
  8. ¼ dl vettä
  9. Taikina
  10. 150 g voita
  11. 300 g tomusokeria (kaakao)
  12. 1 rkl vaniljasokeria
  13. 3 kpl munaa
  14. 1½ dl vehnäjauhoja
  15. ½ dl kauraleseitä
  16. 1 tl leivinjauhetta
  17. 50 g suklaata (rouhittuna)
  18. Pinnalle
  19. ½ rkl tomusokeria
  20. 150 g valkosuklaata
  21. Kaada herukat, hillo-marmeladisokeri ja vesi kattilaan. Kuumenna
  22. kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen noin 4 minuuttia. Jäähdytä.
  23. Voitele Ø 2022 sentin irtopohjavuoka. Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja
  24. kaakaotomusokeri sekä vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat
  25. yksitellen koko ajan voimakkaasti vatkaten.
  26. Sekoita kuivat aineet ja lisää seos ja suklaarouhe vaahtoon kevyesti
  27. sekoittaen. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa 2530
  28. minuuttia. Kakku saa jäädä keskeltä hiukan pehmeäksi, jolloin sen
  29. keskusta painuu kuopalle jäähtyessään. Anna suklaa-mustaherukkakakun
  30. jäähtyä hetki, avaa vuoka ja siirrä kakku leivinpaperin päälle.
  31. Leikkaa jäähtynyt kakku kahteen osaan poikkisuunnassa. Levitä mehevä
  32. kerros mustaherukkahilloa pohjan päälle ja paina kansipala paikoilleen.
  33. Siirrä suklaa-mustaherukkakakku tarjoiluvadille. Koristele reunat
  34. valkosuklaasta juustohöylällä vuolluilla lastuilla ja siivilöi pinnalle
  35. tomusokeria.
  36. Sokerilla maustettu kermavaahto sopii suklaa-mustaherukkakakun kanssa
  37. tarjottavaksi.

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit