Mainokset

Suklaakakku Tumma hedelmäkakku resepti

Mainokset

Suklaakakku Tumma hedelmäkakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Tumma hedelmäkakku
  4. 20 palaa
  5. 150 g tummaa suklaata
  6. 200 g voita
  7. 2 dl sokeria
  8. 3 kpl munaa
  9. säilykekirsikoita
  10. ½ dl sukaatteja
  11. ½ dl korintteja
  12. 1 dl hasselpähkinöitä (rouhittuna)
  13. 1½ rkl appelsiininkuoriraastetta
  14. 1½ dl vehnäjauhoja
  15. 1½ dl perunajauhoja
  16. 2 tl leivinjauhetta
  17. 1 tl piparkakkumaustetta
  18. Valeluun
  19. 1 dl konjakkia
  20. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka.
  21. Sulata suklaa kattilassa miedolla lämmöllä. Vatkaa pehmeä rasva ja
  22. sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksitellen
  23. voimakkaasti vatkaten.
  24. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa, halkaistut kirsikat ja kirsikoiden
  25. liemi, sukaatti, korintit sekä pähkinät ja appelsiininkuoriraaste.
  26. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos taikinaan kevyesti
  27. sekoittaen.
  28. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua noin tunti.
  29. Kumoa vähän jäähtynyt hedelmäkakku ja kostuta pinta kauttaaltaan
  30. konjakilla. Siirrä tumma hedelmäkakku takaisin vuokaan ja anna kakun
  31. tekeytyä viileässä.
  32. Koristele tumma hedelmäkakku halutessasi konjakkiin sekoitetulla
  33. tomusokerilla ja hasselpähkinälastuilla.
  34. Konjakin sijaan kostutukseen sopii mainiosti myös muut terästykset,
  35. kuten mantelilikööri tai punssi.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit