Mainokset

Suklaakeksi Valkosuklaa-puolukkakeksit resepti

Mainokset

Suklaakeksi Valkosuklaa-puolukkakeksit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 50 min
  3. Valkosuklaa-puolukkakeksit
  4. 25 kpl
  5. 300 g valkosuklaata
  6. 50 g voita
  7. 3½ dl vehnäjauhoja
  8. 2 tl leivinjauhetta
  9. ½ dl sokeria
  10. 2 tl vaniljasokeria
  11. 100 g puolukoita (kuivattuja, esim. Biokia)
  12. 2 kpl munaa
  13. Leikkaa 100 g suklaata sormenpään kokoisiksi paloiksi. Paloittele loput
  14. suklaat kulhoon ja sulata voin kanssa mikrossa 23 minuuttia. Sekoita
  15. seos tasaiseksi ja anna jäähtyä.
  16. Mittaa toiseen kulhoon vehnäjauhot, leivinjauhe, sokeri ja
  17. vaniljasokeri sekä kuivatut puolukat ja suklaapalat. Riko joukkoon
  18. munat. Lisää suklaa-voiseos. Sekoita taikinaksi.
  19. Jaa taikina kahteen osaan. Muotoile taikinasta 2 uunipellin pituista ja
  20. noin 8 cm levyistä tankoa leivinpaperin päälle pellille. Paista 200
  21. asteessa 1520 minuuttia, kunnes tangot ovat kullanruskeita. Nosta
  22. pelti uunista ja katkaise virta. Anna tankojen jäähtyä pellillä noin 15
  23. minuuttia. Leikkaa tangot noin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Asettele
  24. viipaleet pellillä erilleen toisistaan. Nosta
  25. valkosuklaa-puolukkakeksit vielä uunin jälkilämpöön 15 minuutiksi.
  26. Tarjoa valkosuklaa-puolukkakeksit kahvin tai teen kanssa.

Kuva galleriasta

grillaus

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit