Mainokset

SuklaaleivosSuklaafondant ( Fondant de chocolat) resepti

Mainokset

SuklaaleivosSuklaafondant ( Fondant de chocolat) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 8 t
  3. Suklaafondant
  4. 7 kpl
  5. 125 g tummaa suklaata (70 %)
  6. 125 g voita
  7. 3 kpl munaa
  8. 2 kpl keltuaista
  9. ¾ dl sokeria
  10. 3½ rkl vehnäjauhoja
  11. 2 tl vaniljasokeria
  12. Lisäksi
  13. 2 dl kuohukermaa (vaahdotettuna)
  14. 2 dl vadelmia
  15. Mittaa suklaa ja voi pinnoitettuun kattilaan. Kuumenna miedolla
  16. lämmöllä koko ajan sekoitellen, kunnes suklaa on liuennut. Siirrä
  17. sivuun.
  18. Vatkaa munat, keltuaiset ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi
  19. vaaleaksi vaahdoksi.
  20. Kääntele vähän jäähtynyt suklaa-voiseos varovasti munaseokseen.
  21. Siivilöi jauhot ja vaniljasokeri taikinaan ja sekoita.
  22. Jaa taikina voideltuihin suorareunaisiin annosvuokiin (vetoisuus 1½
  23. dl, Ø 6 cm). Täytä vuoat ¾ tilavuudesta ja pidä peitettyinä
  24. jääkaapissa vähintään 8 tuntia.
  25. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja paista fondantteja noin 12 minuuttia.
  26. Jotta saat paistoajan mitoitettua sopivaksi, käytä taikina-annoksesta
  27. tulevaa ylimääräistä fondantia testileivoksena. Pane siis kaikki 7
  28. vuokaa kerralla uuniin ja ota testileivos uunista 10 minuutin jälkeen.
  29. Kokeile varovasti sormella taikinan kimmoisuutta tai ruopaise
  30. pikkulusikalla sisustaa. Jos se on liian taikinaista, pane fondant
  31. takaisin uuniin ja jatka paistamista 2 minuutin erissä, kunnes vain
  32. kakun keskikohta on valuvaa. Merkkaa ylös omille muoteillesi ja
  33. uunillesi sopiva paistoaika seuraavaa kertaa varten.
  34. Kumoa suklaafondantit ja siirrä varovasti annoslautasille.
  35. Tarjoa suklaafondantit lämpiminä kermavaahdon tai jäätelön ja vadelmien
  36. kera.

Kuva galleriasta

kaali

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit