Mainokset

Suklaatorttu (Chocolate Cake) resepti

Mainokset

Suklaatorttu (Chocolate Cake) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Suklaatorttu, Chocolate Cake
  4. 10 palaa
  5. 150 g tummaa suklaata
  6. 125 g voita
  7. 1½ dl sokeria
  8. 3 kpl munaa
  9. 2 kpl keitettyä perunaa (soseutettuna)
  10. 1 dl vehnäjauhoja
  11. 1 tl leivinjauhetta
  12. ¼ tl suolaa
  13. ¾ dl kevytmaitoa
  14. Täyte ja kuorrute
  15. 120 g suklaata
  16. ½ dl kermalikööriä (Baileys)
  17. ½ dl kuohukermaa
  18. ½ dl tomusokeria
  19. Pane uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele ja jauhota halkaisijaltaan
  20. noin 22 sentin kakkuvuoka.
  21. Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Vatkaa voi ja sokeri
  22. vaahdoksi. Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset
  23. voi-sokerivaahtoon yksitellen vatkaten. Lisää vaahtoon jäähtynyt
  24. perunasose (1½ dl) ja sulatettu suklaa.
  25. Sekoita keskenään vehnäjauho, leivinjauhe ja suola. Lisää jauhot
  26. taikinaan yhdessä maidon kanssa ja sekoita tasaiseksi.
  27. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja nostele vaahto varovasti
  28. taikinan joukkoon. Kumoa taikina vuokaan ja paista kakkua 2530
  29. minuuttia, kunnes sen keskelle työnnettyyn tulitikkuun ei tartu
  30. taikinaa.
  31. Jäähdytä kakku hyvin ja halkaise se sitten kahteen osaan.
  32. Tee täyte ja kuorrute. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
  33. Sekoita likööri ja kerma tomusokerin joukkoon. Yhdistä seos suklaaseen.
  34. Levitä puolet täytteestä kakun väliin ja puolet pinnalle.
  35. Halutessasi voit jättää matalan kakun halkaisematta ja levittää kaiken
  36. täytteen kakun pinnalle.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit