Mainokset

Suolasienikulibjaka resepti

Mainokset

Suolasienikulibjaka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 45 min
  3. Suolasienikulibjaka
  4. 8 annosta
  5. 1 dl ohrasuurimoita
  6. 5 dl vettä
  7. ½ kpl kasvisliemikuutiota
  8. 600 g voitaikinaa
  9. 400 g lohta (viipaloituna)
  10. ½ tl sitruunapippuria (suolaton)
  11. 6 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  12. 4 dl suolattuja sieniä (liotettuna, pilkottuna)
  13. Voiteluun
  14. 1 kpl munaa
  15. Näin suolaat sienet. Perkaa ja paloittele sienet, ryöppää sitä
  16. vaativat sienet. Varaa karkeaa suolaa 130 g/1 kg ryöpättyjä sieniä.
  17. Lado sienet kerroksittain suolan kanssa lasipurkkiin, nosta päälle
  18. paino, joka pitää sienten pinnan suolaveden alla. Säilytä sienet
  19. kylmässä. Muista liottaa tai ryöpätä sienistä liika suola pois ennen
  20. käyttöä.
  21. Keitä ohrasuurimot kypsiksi kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan ja
  22. anna jäähtyä.
  23. Kauli taikina 50x30 sentin kokoiseksi levyksi. Nosta taikina
  24. leivinpaperin päälle ja levitä keitetyt ohrasuurimot pitkittäiselle
  25. sivulle 10 senttiä leveälle kaistalle. Jätä piirakalle ummistusvaraa
  26. lyhyemmille sivuille.
  27. Lado seuraavaan kerrokseen kalaviipaleet ja mausta sitruunapippurilla
  28. ja tillillä. Levitä päällimmäiseksi pilkotut suolasienet. Voitele
  29. voitaikinan reunat kevyesti vatkatulla munalla. Nosta ensin taikinan
  30. lyhyemmät sivut ylös ja ummista paketti.
  31. Voitele munalla ja pistele pintaan muutama ilmareikä. Paista piirakkaa
  32. 200 asteessa 3545 minuuttia.

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit