Mainokset

Suolassa kieritettyä entrecôtea resepti

Mainokset

Suolassa kieritettyä entrecôtea resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Suolassa kieritettya entrecotea
  4. 6 annosta
  5. 1 kg naudanlihaa (entrecôte)
  6. 2 rkl tuoretta rosmariinia
  7. Kaada runsaasti karkeaa suolaa uunivuoan pohjalle. Kieritä lihapalaa
  8. suolassa, niin että sen kaikki pinnat peittyvät.
  9. Lisää vuokaan rosmariinioksat ja pane liha niiden päälle.
  10. Kypsytä lihaa 150 asteessa noin 1,5 tuntia. Jos käytät lämpömittaria,
  11. saat punertavaa lihaa, kun mittari näyttää 63 astetta. Läpikypsän lihan
  12. sisälämpötila on 70 astetta.
  13. Ota kypsä liha uunista ja pidä se lämpimänä folioon käärittynä.
  14. Tarjoa lihaa sienikastikkeen, keitettyjen kasvisten ja lohkoperunoiden
  15. kanssa.
  16. Jos ison lihapalan peittää karkealla suolalla ja paistaa sen uunissa,
  17. siitä tulee maultaan suolainen, mutta vain paistin pinnasta. Tarjoa
  18. liha kokonaisena ja leikkaa näyttävästi pöydässä viipaleiksi.

Kuva galleriasta

jaatelo

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit