Mainokset

Suppilovahverohillo resepti

Mainokset

Suppilovahverohillo resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Ananaskalkkuna, kokonainen
  4. 20 annosta
  5. 5 dl suppilovahveroita
  6. 1 kpl sipulia
  7. Liemi
  8. 2 dl omenatäysmehua
  9. 1½ dl balsamiviinietikkaa
  10. ½ tl suolaa
  11. 1 tl neilikkaa (kokonaisia)
  12. 1 tl maustepippuria (kokonaisia)
  13. 1 kpl laakerinlehteä
  14. 1½ dl hillosokeria
  15. Mittaa kattilaan liemiainekset (paitsi sokeri) ja kiehauta. Lisää
  16. mukaan suppilovahverot ja kuorittu, renkaiksi leikattu sipuli. Keitä
  17. hillopohjaa noin 20 minuuttia.
  18. Lisää sokeri ja keitä vielä 10 minuuttia.
  19. Lusikoi hillo puhtaisiin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä. Tarjoa
  20. liharuokien lisänä.
  21. Tee suppishillo jo hyvissä ajoin ennen joulua.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit