Mainokset

Sushi Norimaki resepti

Mainokset

Sushi Norimaki resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Lohiceviche
  3. 4 annosta
  4. 4 dl sushiriisiä (keitettynä)
  5. Käsien kostuttamiseen
  6. 4 rkl riisiviinietikkaa
  7. 2½ dl vettä
  8. Rullaan
  9. 1 kpl kurkkua
  10. 1 kpl avokadoa
  11. 15 g merilevää (3 levyä)
  12. Leikkaa kurkku kuorineen pitkiksi 1 cm:n paksuiksi tikuiksi, ei
  13. siemenosaa.
  14. Kuori avokado ja leikkaa saman paksuisiksi tikuiksi kuin kurkku.
  15. Sekoita kulhossa viinietikka ja vesi, käsien kostuttamista varten.
  16. Paahda merilevälevy, yksi kerrallaan, muutama sekunti alhaisella
  17. lämmöllä olevalla pannulla. Halkaise lämmin levälevy poikittain.
  18. Levitä bambumatto työtasolle ja nosta puolikas levälevy matolle itseäsi
  19. lähennä olevaan päähän. Ota 23 kukkuraista ruokalusikallista riisiä
  20. käteesi ja muotoile se tangoksi. Nosta tanko keskelle levälevyä.
  21. Painele sormilla riisitanko tasaiseksi levylle. Jätä noin 1½ cm
  22. yläreunasta ilman riisiä. Muista kastella sormesi ensin etikkaveteen,
  23. ettei riisi tartu sormiin.
  24. Aseta vierekkäin 1 kurkkutikku ja avokadotikut keskelle riisiä. Rullaa
  25. merilevä maton avulla riisin ympärille, pidä tikut paikallaan. Kostuta
  26. levälevyn ylä- ja alareunoja, niin, että tarttuvat helposti toisiinsa.

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit