Mainokset

Täytekakku Kesän raikkain kakku resepti

Mainokset

Täytekakku Kesän raikkain kakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 4 t
  3. Kesän raikkain kakku
  4. 10 annosta
  5. Pohja
  6. 200 g digestivekeksejä
  7. 50 g mantelijauhetta
  8. 2 tl vanilliinisokeria
  9. 100 g voita (sulatettuna)
  10. Täyte
  11. 6 kpl liivatelehteä
  12. 250 g maitorahkaa
  13. 2½ dl sokeria
  14. 2 tl vanilliinisokeria
  15. 3 dl punaherukoita
  16. 1 dl ananastäysmehua
  17. 2 dl vispikermaa (rasvaa 25 %) (vaahdotettuna)
  18. Koristeluun
  19. 1 dl punaherukoita
  20. 1 dl vispikermaa (rasvaa 25 %) (vaahdotettuna)
  21. Jauha keksit ja sekoita joukkoon mantelijauhe, vanilliinisokeri ja
  22. voisula. Painele seos leivinpaperin päälle irtopohjavuokaan.
  23. Pane liivatteet kylmään veteen noin 10 minuutiksi.
  24. Sekoita rahkan joukkoon, sokeri, vanilliinisokeri, viinimarjat ja
  25. puolet mehusta. Kaada liivatteista vesi pois. Liuota liivatteet
  26. loppuun, kuumennettuun mehuun. Kaada seos ohuena nauhana
  27. rahka-viinimarjaseokseen ja sekoita. Nostele kerma täytteen joukkoon ja
  28. kaada täyte vuokaan. Tasoita pinta ja peitä tuorekelmulla. Anna hyytyä
  29. kylmässä vähintään neljä tuntia tai seuraavaan päivään.
  30. Irrota kakku varovasti vuoasta ja siirrä lastaa apuna käyttäen
  31. tarjoiluvadille. Koristele kesän raikkaimman kakun pinta
  32. kermapursotuksella, viinimarjatertuilla ja lehdillä.
  33. Kakun täytteeseen sopivat myös kohmeiset pakasteviinimarjat.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit