Mainokset

Täytekakku Piña colada -kakku resepti

Mainokset

Täytekakku Piña colada -kakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Piña colada -kakku
  3. 20 palaa
  4. Pohja
  5. 5 kpl keltuaista
  6. 1 kpl munaa
  7. 1½ dl sokeria
  8. 2 dl vehnäjauhoja
  9. Täyte
  10. 1½ dl kookoshiutaleita
  11. 1 kpl tuoretta ananasta
  12. 2 dl vispikermaa (vähälaktoosinen)
  13. 1 dl tomusokeria
  14. Kostutus
  15. 1 dl kookosmaitoa
  16. 1 dl ananastäysmehua
  17. 2 rkl sokeria
  18. ½ dl rommia
  19. Sveitsiläinen marenki
  20. 5 kpl valkuaista
  21. 3½ dl sokeria
  22. Koristelu
  23. ½ dl kookoshiutaleita
  24. Erottele viisi munaa ja säästä valkuaiset marenkiin. Valmista
  25. kakkupohja. Vatkaa keltuaiset, muna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  26. Lisää jauhot kevyesti sekoittaen.
  27. Paista kakkupohja kypsäksi voidellussa leipävuoassa 175 asteisessa
  28. uunissa noin 30 minuuttia.
  29. Valmista täyte. Paahda koko kookoshiutalemäärä (2 dl) kullanvaaleaksi
  30. kuumalla, kuivalla paistinpannulla. Leikkaa ananaksesta kuori, poista
  31. puumainen keskiosa ja hienonna hedelmäliha.
  32. Vatkaa kerma ja tomusokeri vaahdoksi ja sekoita joukkoon paahdetut
  33. kookoshiutaleet.
  34. Yhdistä kostutusliemen ainekset keskenään.
  35. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan ja kokoa kakku. Kostuta alin
  36. pohja ja levitä päälle puolet ananaksesta ja kermavaahdosta. Toista
  37. sama kertaalleen ja paina ylin pohja tiiviisti päälle. Kostuta ja nosta
  38. jääkaappiin odottamaan.
  39. Tee marenki. Lämmitä valkuaisia ja sokeria teräskulhossa vesihauteessa,
  40. kunnes sokeri on sulanut ja seos on noin 60 asteista. Siirrä kulho
  41. vesihauteesta ja vatkaa marenki sähkövatkaimella kylmäksi, kovaksi
  42. vaahdoksi. Peitä Pina colada -kakku kauttaaltaan marengilla ja
  43. koristele pinta paahdetuilla kookoshiutaleilla.
  44. Jos haluat marengin pinnasta kauniin ruskean, käytä kakku pikaisesti
  45. hehkuvien grillivastusten alla tai ruskista pinta kaasupolttimella.
  46. Meringue suisse eli sveitsiläinen marenki kypsennetään vesihauteessa,
  47. jolloin lopputulos on kestävä ja hyvin säilyvä.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit