Mainokset

Täytekakku Vegaanin päärynätäytekakku resepti

Mainokset

Täytekakku Vegaanin päärynätäytekakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Vegaanin päärynätäytekakku
  4. 16 annosta
  5. Kakkupohja
  6. 3½ dl vehnäjauhoja
  7. 3 dl sokeria
  8. ½ dl kaakaojauhetta
  9. 2 tl leivinjauhetta
  10. ½ dl rypsiöljyä
  11. Täyte ja kuorrutus
  12. 450 g päärynää (säilyke) (liemi pohjaan ja kostutukseen)
  13. 6 dl kasvirasvasekoitetta (soija) (vaahtoutuva)
  14. 6 tl vanilliinisokeria
  15. 150 g tummaa suklaata (vegaaninen)
  16. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoihin 2 dl
  17. säilykepäärynöiden lientä ja öljy. Sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi.
  18. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan (Ø 2628 cm) ja paista
  19. 175-asteisessa uunissa 3540 minuuttia. Kumoa hieman jäähtynyt kakku ja
  20. anna jäähtyä kokonaan.
  21. Viipaloi valutetut päärynät. Jätä muutama puolikas koristelua varten.
  22. Vaahdota soija- tai kaurakerma ilmavaksi vaahdoksi. Mausta vaahto
  23. vanilliinisokerilla. Jaa vaahto tasan kahteen kulhoon.
  24. Rouhi puolet suklaasta ja sulata loput varovasti mikrossa tai
  25. kattilassa vesihauteessa. Sekoita sulanut suklaa toiseen vaahdoista.
  26. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan. Käytä kakun kostutukseen
  27. noin 2 dl säilykepäärynöiden lientä. Kostuta ensimmäistä kakkulevyä
  28. runsaasti, sillä munaton kakkupohja jää helposti liian kuivaksi.
  29. Asettele päärynäsuikaleet pohjalle ja levitä päälle ⅓
  30. suklaavaahdosta. Ripottele vaahdon pintaan puolet suklaarouheesta.
  31. Nosta toinen kakkulevy täytteen päälle ja kostuta jälleen hyvin.
  32. Kuorruta kakku valkoisella vaahdolla, ripottele pintaan suklaarouhetta
  33. ja pursota suklaavaahdolla koristeet. Aseta lopuksi kaksi päärynän
  34. puolikasta vastakkain täytekakun keskelle ja paina pieni suklaapala
  35. tikuksi.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kanapasta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit