Mainokset

Täytetty kala Purjotäytteinen kala ja uunijuurekset resepti

Mainokset

Täytetty kala Purjotäytteinen kala ja uunijuurekset resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Purjotäytteinen kala ja uunijuurekset
  4. 2 annosta
  5. 300 g vaaleaa kalaa (perattuna ja suomustettuna)
  6. Täyte
  7. 100 g purjoa
  8. ½ rkl rypsiöljyä
  9. 3 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  10. ½ rkl sitruunamehua
  11. 1 tl hunajaa
  12. ½ tl suolaa
  13. ½ rkl tuoretta minttua
  14. ¼ tl mustapippuria
  15. Uunijuurekset
  16. 2 kpl punajuurta
  17. 4 kpl porkkanaa
  18. ½ dl rypsiöljyä
  19. 1 tl hunajaa
  20. 1 kpl valkosipulinkynttä
  21. ¼ tl suolaa
  22. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Aloita kuorimalla punajuuret ja
  23. porkkanat. Sivele kokonaisille juureksille hiukan öljyn ja hunajan
  24. seosta. Nosta punajuuret uuniin pieneen vuokaan, jätä porkkanat vielä
  25. odottamaan.
  26. Halkaise, huuhtele ja silppua täytteen purjo. Kuumenna teelusikallinen
  27. öljyä pannulla ja kuullota purjot pehmeiksi. Nosta pannu syrjään ja
  28. lisää loput täytteen aineet.
  29. Täytä kalan vatsa seoksella. Ripottele kalan kylkiin vielä hiukan
  30. suolaa sekä mustapippuria. Kääri leivinpaperista kalan ympärille
  31. paketti.
  32. Nosta porkkanat sekä kalapaketti uuniin punajuurten viereen. Anna
  33. kypsyä noin 20 minuuttia.
  34. Hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita se lopun hunajaöljyn joukkoon.
  35. Sivele seosta kypsien juureksien ja kalan pintaan. Ripottele
  36. juureksille suolaa.
  37. Maistele purjotäytetyn kalan ja uunijuuresten kastikkeena
  38. rahkalevitettä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sipuli

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit