Täytetty kasvis Täytetyt munakoisot resepti
Mainokset
Täytetty kasvis Täytetyt munakoisot resepti
Aineosat
Ohjeet
- 30 min
- Passiivinen 15 min
- Täytetyt munakoisot (kvinoa)
- 6 annosta
- 3 kpl munakoisoa
- 2 rkl rypsiöljyä
- Täyte
- 1½ dl kvinoaa
- 3 dl vettä
- 1 kpl punasipulia
- 3 kpl valkosipulinkynttä
- 2 rkl rypsiöljyä
- 380 g kikherneitä (säilyke) (valutettuna)
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- ¼ tl mustapippuria
- 2 dl tuoretta korianteria
- 100 g fetajuustoa (rasvaa 25 %)
- Huuhtele munakoisot ja halkaise ne pituussuunnassa kahtia. Kuumenna
- öljy paistinpannulla, ja pehmennä munakoisoja muutaman minuutin ajan
- leikkauspinta alaspäin, kunnes sisus on pehmentynyt. Koverra lusikalla
- munakoisoista veneitä. Jätä sisusta hieman kuoriin, jotta ne pysyvät
- koossa. Leikkaa sisus pieniksi kuutioiksi.
- Keitä täytteen kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna
- sipulit. Kuullota sipulit öljyssä paistinpannulla. Lisää
- munakoisokuutiot ja jatka paistamista muutama minuutti.
- Lisää kvinoa ja kikherneet. Mausta täyte viinietikalla ja pippurilla.
- Hienonna korianteri ja paloittele fetajuusto. Yhdistä kaikki täytteen
- ainekset. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
- Täytä munakoisoveneet. Kuumenna uunissa 200 asteessa noin 15 minuutin
- ajan.
- Tarjoa täytetyt munakoisot lämpiminä salaatin kanssa.
Samanlaiset reseptit
Hakusanat:
Kuva galleriasta
